Mietin tämän aiheen otsikkoa ja minulla oli kaksi vaihtoehtoa jotka kummatkin sopii tähän hyvin, päädyin kuitenkin tähän "kun elämä kolhii" vaikka yhtä hyvin olisi sopinut "kun sattuu ja tapahtuu" ;) :D

Tuo otsikko ja aloitus on jo aika johdatteleva mutta syventävästi kerrottuna, huomasin viime viikolla että Savu nuoleskelee toisen takajalan kintereen kohtaa.. Noh aloin tutkia mikä siellä nyt on (ensimmäisenä tuli mieleen punkki), se ei kuitenkaan ollut punkki vaan koira oli loukannut jossain vaiheessa lenkkiä kintereen kohdasta nahkaansa, siinä sitte sitä putsaillessa tutkin paremmin mistä se olisi voinut tulla ? 

Ei näyttänyt minkään purema jäljeltä (osa päivällä tehdystä lenkistä tehtiin metsässä), tutkissani koiran jalkaa se ei onneksi ollut turvonnut/ ollut kuumempi kuin toinenkaan ("terve jalka"). Ei siis ollut akuuttia tarvetta lähteä koiraa viemään eläinlääkäriin, putsailtiin jalkaa päivisin ja seurattiin ettei koira nuoleskele kohtaa.

Tällä viikolla käytiin näyttämässä kohtaa eläinlääkärille ihan varmuuden vuoksi, ottaen huomioon tämän lämpimän aikajakson josta suomi nyt saa nauttia ja osin sen vuoksi koska Savun oli jäänyt muutaman kerran kiinni nuoleskelemasta kohtaa, lekuri tutki kohdan sen jälkeen kun olin näyttänyt kännykän kuvan miltä kohta oli näyttänyt ihan alussa (kerrankin "kaukaa viisas" tuon kuvan ottamisen kanssa ;))

Eläinlääkärin diagnoosin mukaan kohta oli hieman päässyt tulehtumaan  joten saatiin lääkekuuri, kauluri ja pihkasalvaa. Savu sai kehuja lihaskunnostaan ja minä sain kehuja siittä etten ollut peittänyt kohtaa millään hautovalla siteellä ja kohdan putsaamisesta ;) 

Tämän kertaisen eläinlääkäri käynnin kotiin tuomiset...

pictures%201675.jpg

pictures%201676.jpg

Itse voin myöntää etten ollut ennen edes kuullut tuosta pihkasalvasta :) piti oikein googleilla tuosta aineesta kun kotiin päästiin.

 

"potilaan" ensimmäinen lääkintä kerta tehtynä kotona, onneksi Savu on hyväksynyt sen että pitää olla kaulurin kanssa tietyt ajat päivästä (puhdistus ja salvaus, kun ihmiset on poissa) ja tietenkin yöt ;)

pictures%201674.jpg

pictures%201677.jpg

 

Niin ja se mistä tuo jälki jalkaan on tullut jäänee mysteeriksi koska ei lekurikaan osannut muuta kuin arvailla mistä olisi voinut tulla...

Tällaisia kuulumisia meiltä tällä kertaa... "näkemisiin" seuraavaan kertaan... ;)