Niin se vuosi taas vauhtui mutta nämä kaksi ottivat asian aikalailla rennosti ;), alkuillasta n klo 18 Savu vähän kuunteli että mitäs nyt tapahtuu ja Kipsu veteli unia.

Kipsulla taitaa tuo satunainen "harrastus" vaikuttaa tuohon ettei paljoakaan välitä paukkeesta, ja Savulla taas on huonoja kokemuksia pentuajan uudesta vuodesta. Savua ollaan "treenattu" H-hetkeä varten äänitteiden avulla (ilotulitus) jo pari päivää ennen vuoden vaihdetta, olisihan toki markkinoilla kaikenlaista eri vaihtoehtoa vuoden vaihdetta tarten mitä voi koirille antaa/ laittaa... mutta itse en niitä vapaaehtoisesti hanki. Koska tiedän että pärjätään ilmankin niitä kunhan Savu vaan saa aikaa ja kannustusta tehdä jokin asia, ilman että vaadin koiralta liikaa.

No joskus siinä klo 19-20 aikoihin pauke ulkona lisääntyi ja lisääntyi myös kiinnostus ikkunoita kohden, meillä periaatteessa pahentaa asiaa jos verhot laitetaan kiinni koska koirat eivät nää mistä äänet tulee, molemmat meni sängyn päälle makoilemaan ja katselemaan/ kuuntelemaan ulkoa kuuluvia ääniä ;)

pictures%201467.jpg

Raketit ne siellä vaan leiskuu ;)

No siinä klo 21 aikoihin alettiin sitte pyytämään ulos (niin kun normaalistikkin), joten laitoin sitten ulkovaatteet päälle ja vaihdoin flexit yhteen monitoimihinaan, pannat tiukemmalle kun normaalisti ja ulos ovesta :) Pihalla molemmat kuunteli ja katseli kun varmistaakseen että liikkuminen oli turvallista :D, lenkki mentiin niin kun aina ainostaan välillä pysähdyttiin kun oikein kunnolla taivaalle lenteli raketteja ja paikkui, samalla haettiin turvaa minulta katse kontaktilla, mutta kun en reagoinut "voivottamalla" matka jatkui sanoin että mennään vaan ;) (Linkitettynä lyhyt video lenkistä) 

https://www.facebook.com/video.php?v=752385838178623&set=vb.100002216405048&type=2&theater

Sisälle kun päästiin ja iltapalan saivat molemmat meni nukkumaan vaikka tuolloin jo oikein kunnolla paukkui, eikä itse H-hetkikään häirinnyt liiemmin neitejä, vähän molemmat aukasi silmiään kovimman paukkeen aikana (klo 00.00) ;D

Tänään (1.1.2015) lähdettiin päivä lenkille, oli alue vähän sen näköinenkin kun ajattelin :/

pictures%201471.jpg

Miten vaikeaa on ihmisten siivota jälkensä juhlimisen lomassa...

pictures%201469.jpg

pictures%201470.jpg

^^ Roskis olisi ollut ihan vieressä...

pictures%201468.jpg

No onneksi juhlijoiden joukkoon mahtu näemmä niitä tunnollisiakin juhlijoita ;)

Mutta tosiaan mietitään nyt kumpi on se "pahempi paha" maassa myrkylliset rakettijäännökset/lasipullot/tölkit vai koiran kakka ? Ja nyt ei pidä luulla ettenkö korjaisi koirani paskoja ylös jos tekee asuinalueen/pyörätien jne lähelle, kyllä korjaan ja laitan myös paskapussin roskiin ;) Ainut mihin jätän maatumaan koiran paskat on metsä jossa lenkkeillään, miksikö ? no sinnehän paskoo myös luonnoneläimet :D

Tälläistä meiltä tällä kertaa ja HYVÄÄ uutta vuotta 2015 kaikille !!