Pieni esittely karvakamusta nimeltään Savu :)

Savu saapui meille tarhalta 1.4.2012,  ja tuosta pienestä sudenpennusta on kasvanut reipas "susineiti" sinä aikana kun on asunut meidän lauman jäsenenä, ja reipastuu joka päivä lisää. Savu on myös oppinut luottamaan tuttuihin ihmisiin ja seisoskeleekin omistajansa vieressä yhdessä Kipsun kanssa kun tämä juttelee ihmisen kanssa, nykyään tuo "ujopiimä" antaa tarvittaessa täysin vieraanki ihmisen koskea itseensä ilman tärinää taikka pakoreagtiota. Savulla ei ole lauman vartioviettiä juurikaan eli ei hauku "turhia" sisällä (ovikellon/summerinsoiton "ilmottaa"), ulkona neiti ei hauku laisinkaan, vaikka moni vastaan tulevan koiran taluttaja pitää savua vähän arvaamattomaksi  ulkonäön perusteella. Savusta on monelle ihmiselle sanottu että tuon "kovan" ulkonäön alta löytyy lempeä koira, eli lyhyesti "lammas" suden karvoissa :)

sekalaisia%20kuvia%20v.%202013%20270-nor

Savu "heittäyty sylivauvaksi" kun oltiin jouluna 2013 sukulaisen luona ;D

_________________________________________________________________________________________

Savun elämä ei lähtenyt hyvin käyntiin vaan joutui Viipurin koirien kodittomien koirien tarhalle, näin yhdistys esitteli Savun ensimmäistä kertaa sivuillaan.

Kauniin harmaa sudenpentu Savu ei syntynyt kovin onnellisten tähtien alla. Tyttö päätyi tarhalle syntymäkodistaan, kun sen emon omistajaa ei kiinnostanut huolehtia pennuista ja etsiä niille uusia omistajia. Savu viettääkin nyt päivänsä Irinan tarhan pentutalossa, lukuisten muiden pentujen joukossa. Savu on iloinen, normaali pentu, joka rakastaa ihmisseuraa, toisten pentujen kanssa painimista, ruokaa ja toki välillä myös nukkumista. Päivätorkut on mukava ottaa muiden pentujen kyljessä, mutta suurimpana toiveena Savulla silti olisi se oma omistaja, jonka kainaloon saisi iltaisin käpertyä.

savu%20pentuna-normal.jpg

Ihan ensimmäinen kuva Savusta :)