Meillä oli nyt heinäkuun ensimmäinen viikonloppu erillainen kun normaalisti viikonloput, lähdimme mökkille eräälle leirintäalueelle. Tämä matka oli kummallekkin ihan ensimmäinen, siis majoittautuminen leirintäalueelle jossa ei ihan hirveästi ole sitä "omaa rauhaa" koska alueella on tietenkin muitakin kun me.

Itse matka sujui molemmilta hyvin vaikka sää oli aurinkoinen ja lämmin, joten autossa pahoinvoinneilta vältyttiin ;), ainut ihmetyksen aihe taisi olla mukaan lähtenyt kissa joka protestoi välillä todella äänekkäästi kuljetuskopassa oloaan :D.

No kun oltiin saatu mökin avaimen ja päästiin itse mökkiin huomattiin että se oli todella kuuma, joten ei auttanut muu kun kaivaa kassista koirien pidemmät hihnat että saatiin pidettyä ovea auki.  

pictures%201565.jpg

Siinä tavaroita lisää purkaessani, kaksikko olikin jo siirtynyt ulos ihan oma-aloitteiseti tutkailemaan missäs sitä ollaan :D, ei näyttänyt leirintäalueen elämä haittaavan laisinkaan kaksikkoa ;)

pictures%201570.jpg

Molemmat viihtyi mökin ulkopuolella hyvin, kunhan varjoa löytyi ja mökkiin tultiin kun ulkona oli liian kuuma kaksikon oleiluun, ja uimassa molemmat tietenkin kävi (ei tietenkään samassa paikassa missä ihmiset) ;)

pictures%201568.jpg

Mökissä sisällä oli hyvä käydä syömässä ja ottamassa pienet nokoset mukaan otetun oman lakanan päällä joka laitettiin "ylimääräisen" sängyn suojaksi jos kaksikko nyt sattuu ottamaan sen lepopaikakseen ;) :D

Toisena päivänä ei enää ollut mitään "ihmeteltävää" ja kun laitto hihnat kiinni lenkin jälkeen sisällä sängynjalkaan ja jätti oven auki niin Kipsu ihan varmasti meni ulos makoilemaan nurmikolle ja Savukin siirty terassille ;). Toisena päivänä oli myös mökin "tripla" vartio kun naapuri mökin tuttu pari valjakko saapui samaan mökkiin :D

Isot sekä pieni vahti vartiossa ettei "luvattomasti" tulla sisälle :Dpictures%201575.jpg

pictures%201593.jpg

"Matkaseurueen" pienintä piti vähän vahtia ettei se vaan pääse hukkaan (kissa oli tietysti myös kytkettynä) ;D

pictures%201590.jpg

Tälläinen oli neitokaisten ensimmäinen leirintäaluella mökkeily ja voin sanoa kokemuksen perusteella ettei jää viimiseksi, onhan suomessa paljon näitä Camping alueita, mihin pääsee lomailemaan koirien kanssa mökkiin ;) :D