Tässä sivulla on linkkien kanssa ne tuotteet joita olemme käyttäneet ja ovat osoittautuneet hyviksi (hinta/laatu), voimme myös suositella niitä muillekkin ;)

Ja oma henk.koht. suosikki on vesipullo ja juimakuppi yhdistelmä koirille, sen saa helposti mukaan esim. lenkille/harrastuksiin/ matkalle jne..., meille tämä "keksintö" on osoittautunut todellakin toimivaksi, hyväksi sekä tarpeelliseksi kun sää on ollut helteistä näinä päivinä. Olen ottanut pullon mukaan kun ollaan tehty päivän pidempi lenkki, pullon saa niin näppärästi roikkumaan vaikka housuntaskusta/-vyötäröstä koukun avulla :)

www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Kotielaintarvikkeet/Koira/Vesipullo-ja-juomakuppi-47070/

"pehmolelu" suosikki on täysin vanuton lelu (skinneez) ostin ihan kokeeksi tälläiset näille kahdelle kun aina pehnolelut kokee meillä kovan kohtalon ;). Mutta näillä vanuttomilla leikitään nätisti ilman että niitä revitään kappaleiksi, eikä näemmä haittaa karvakamuja lainkaan jos leikissä menee pilli/pillit  "äänettömäksi" sitä on silti hauska ravistella/heitellä ja juosta sen kanssa :)

www.mustijamirri.fi/tuote/skinneez-pesukarhu-38-cm/020171/

Raksuista tämän hetkinen suosikki on Canidae lammas-riisi, oli kyllä vaikeuksi löytää kuivamuonaa jossa ei ole vehnää, kanaa,väriaineita,teollisia lisä-/säilöntäaineita, perunaa. Sitten löyty tämä jo hieman "unohdettu" merkki joka kuulemma on tulossa takaisin "suosioon", meille tämä kuivamuona on ihan nappivalinta koirien turkki,silmät,korvat yms. on loistavassa kunnossa ja noiden vähän "nirsojen" karvakamujen mielestä tämä kuivamuona on hyvää. Hinnallakaan ei tätä ole mielestäni "pilattu" kun 16 Kg:n pussin saa alle 60 €

www.bestpremiums.fi/canidae-lamb.html